THE PEOPLE BEHIND YOUR SUCCESS

De initiatiefnemer, Werner Meijer, is de drijvende kracht achter iPROACHT en verantwoordelijk voor het inventariseren, regisseren en uitvoeren van uiteenlopende opdrachten.

Het sales- en marketing vak is samengekomen, de rol van de persoon als ‘personal brand’ is nog belangrijker geworden in dit proces. Mensen in hun authentieke kracht zetten en van daaruit oprecht en echt laten verbinden met klanten, dat is wat belangrijk is. Tuurlijk is het nog steeds van belang dat men vaardigheden bezit, maar dit is meer een basisgoed geworden. Met alleen aangeleerde vaardigheden kom je er niet meer. En met alleen je salesprocessen op orde hebben, kom je er ook niet meer. We gaan dit steeds meer inzien en geven ruimte om een andere mindset te creëren. Want het ‘oude denken’ is terrein aan het verliezen. Probeer je klant te helpen met zijn uitdaging. Dan ga je echt zaken doen, vanuit vertrouwen!

Werner Meijer heeft diverse salesmanagement en directiefuncties bekleed en heeft zowel nationale als internationale werkervaring. Daardoor een groot netwerk weten op te bouwen waarmee hij continu samenwerkt om zaken te toetsen of noodzakelijke competenties in te zetten om een opdracht succesvol af te kunnen ronden. Samen met zijn achterban is iPROACHT in staat om de meest uitlopende projecten aan te gaan en uw doelstellingen te realiseren.

CONTACT

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

iPROACHT INTERIM MANAGEMENT
KvK nr. 69615209
BTW nr. NL001863996B65
T: +316 8683 9066
E: WERNER.MEIJER@IPROACHT.NL
WWW.IPROACHT.NL

The people behind your success